21 febr. workshop 5 elementen voeding

21 februari 2018, tijd: 9.30-12.30 uur

Adres: Regentesselaan 3, Bussum

In deze workshop maak je kennis met de 5 elementen voeding. De basisprincipes van de chinese voedingsleer worden op een rij gezet. We gaan deze eeuwenoude zienswijze toepassen op onze voeding zoals we die hier kennen om zo onze gezondheid te bevorderen. Denk aan verteringsklachten, dipje na het eten en vermoeidheid in het algemeen, verkoudheid, allergieën, maagzuur klachten, koude handen en voeten, trek in zoetigheid, overgewicht. We leren bewuster met voeding om te gaan zonder dat je je voedingspatroon overboord hoeft te gooien. Het belang van een goed ontbijt gaan we bespreken en we gaan ook 3 uitgewerkte ontbijt recepten proeven. Tevens gaan we elk van de 5 elementen ‘testen’ en krijg je praktische tips om je voedingspatroon onder de loep te nemen en waar nodig aan te passen.

Prijs: 25,00 euro p.p. (als jij iemand meeneemt, krijg jij 10 euro korting!)

Inschrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: