Workshop 5 elementen voeding

Er is nog 1 plek in deze klein bezette workshop beschikbaar. Ervaar de 5 elementen voeding en hoe het jou kan helpen.

Woensdag 7 en 21 april 9.00-12.00 uur – Eur 40,-
Adres: Regentesselaan 3, Bussum

In deze workshop laat ik je kennis maken met de 5 elementen voeding. De basisprincipes van de chinese voedingsleer worden op een rij gezet. We gaan deze eeuwenoude zienswijze toepassen op onze voeding zoals we die hier kennen om zo onze gezondheid te bevorderen. Denk aan verteringsklachten, dipje na het eten en vermoeidheid in het algemeen, verkoudheid, allergieën, maagzuur klachten, koude handen en voeten, trek in zoetigheid, overgewicht. We leren bewuster met voeding om te gaan zonder dat je je voedingspatroon overboord hoeft te gooien. Het belang van een goed ontbijt gaan we bespreken en we gaan ook 3 uitgewerkte ontbijt recepten proeven. Tevens gaan we elk van de 5 elementen ‘testen’ en krijg je praktische tips om je voedingspatroon onder de loep te nemen en waar nodig aan te passen.

De 5 elementen kun je ook toepassen op je persoonlijke kwaliteiten en wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Nathalie gebruikt de 5 elementen in haar coachingspraktijk en neemt je mee in de toepassing van de 5 elementen op jouw persoonlijke kwaliteiten, ontwikkelingen en uitdagingen.

P.s. Deze workshop gaat onder voorbehoud van de dan geldende corona regels door. Indien nodig, wordt de workshop verplaatst.

Inschrijven:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: