Aanbod

Consulten

Ik adviseer in 3 consulten:

  • In het eerste consult (90 min.) bespreken we de klachten en neem ik een anamnese af (toegestuurde vragenlijst en jouw voedingsdagboek);
  • In het 2e consult (60 min.) bespreken we het persoonlijke behandel-  en voedingsplan (inclusief supplementen);
  • In het 3e consult (30 min.) evalueren we hoe het behandel- en voedingsplan verloopt, waar je tegenaan loopt en of er extra vragen gerezen zijn.
  • Naar gelang de aard van de gezondheidsklachten kunnen er vervolgconsulten plaatsvinden.

Wanneer er weinig of geen klachten zijn, maar je wilt preventief werken aan een gezonde levensstijl, kan je ook een los consult boeken. Een lezing of workshop is dan ook een optie. Deze worden op mijn website genoemd.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen met betrekking tot jouw hulpvraag, kom dan een keer gratis kennismaken. 

Tarieven

Consult (1 uur)

85

Consult (30 min)

45

Pakket 3 consulten

235

De tarieven zijn exclusief supplementen en eventueel laboratoriumonderzoek.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde).

Behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Laboratorium onderzoek en supplementen worden niet vergoed door de verzekering. Behandelingen gaan niet ten koste van het eigen risico en je hebt ook geen verwijzing van de huisarts nodig. Na iedere behandeling ontvang  je een factuur die je bij je zorgverzekeraar in kunt dienen. Check d.m.v. onderstaande button jouw vergoeding.


Workshops/Lezingen

Workshop ‘Inleiding in de 5 elementen voeding’

In deze workshop maak je kennis met de 5 elementen voeding. De basisprincipes van de chinese voedingsleer worden op een rij gezet. We gaan deze eeuwenoude zienswijze toepassen op onze voeding zoals we die hier kennen om zo onze gezondheid te bevorderen. Denk aan verteringsklachten, dipje na het eten en vermoeidheid in het algemeen, verkoudheid, allergieën, maagzuur klachten, koude handen en voeten, trek in zoetigheid, overgewicht. We leren bewuster met voeding om te gaan zonder dat je je voedingspatroon overboord hoeft te gooien. Het belang van een goed ontbijt gaan we bespreken en we gaan ook 3 uitgewerkte ontbijt recepten proeven. Tevens gaan we elk van de 5 elementen ‘testen’ en krijg je praktische tips om je voedingspatroon onder de loep te nemen en waar nodig aan te passen.

De workshop duurt 3 uur. 6-10 personen. Kosten: 40,00 euro p.p. (workshops worden niet vergoed door de verzekering).

Interesse? Schrijf je (vrijblijvend) in. Bij voldoende aanmeldingen plan ik een datum.

 

%d bloggers liken dit:
%d bloggers liken dit: