Eveline

Omdat ik al jaren last had van maag- en darmklachten en de maag-, darm- en leverarts me niet veel verder heeft geholpen, ben ik naar Roos gegaan voor 3 consulten. De holistische aanpak van de Chinese voedingsleer zou mij misschien verder kunnen helpen.

In het eerste consult inventariseerde Roos al mijn klachten. Alleen dat al is heel prettig. Je komt er dan tijdens dat gesprek achter dat je bepaalde ongemakken eigenlijk niet meer als klacht definieert maar dat je geleerd hebt “er mee te leven”.
In de diagnose die zij stelt verbindt ze je klachten met het niet optimaal functioneren van bepaalde organen.
Met het persoonlijke voedingsplan, wat ik van Roos heb gekregen, richt zij zich met haar voedingsadviezen op het versterken van juist die organen.
Thuis meteen aan de slag gegaan met het voedingsplan. Dat gaat dus niet alleen over wat je wèl moet eten en hoe je dat het beste klaar kunt maken maar òòk over welke voeding je beter nièt kunt eten met jouw klachten.
Daarnaast geeft Roos je tips over Chinese producten, zoals bijvoorbeeld Kuzu, waar ik nog nooit van gehoord had, maar die een genezende werking hebben.
En het werkt inderdaad !
In het derde consult kon ik Roos zeggen dat haar voedingsadviezen me ècht geholpen hebben !
Mijn maag- en darmklachten, waar ik al jaren last van had en waardoor ik ook slecht sliep, zijn weg ! Heel af en toe heb ik er nog last van maar dan weet ik dat ik niet goed of te laat heb gegeten.
Ik voel me nu veel fitter dan ik me lang gevoeld heb ! Echt heel fijn !
Dank je wel Roos !
Eveline